Új Wado-Ryu könyv

Tagdíjak 2016 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Faragóné Tartler Mónika   
2008. január 11. péntek, 10:03

Tájékoztatás a 2016 évi tagdíjakról egyesületünk tagjainak

    1. A Nóva Sport Egyesület tagjai, akik automatikus tagjai a Magyar Karate Szakszövetségnek (MKSZ) 6000,-Ft tagsági díjat fizetnek, mely tartalmazza az MKSZ, és egyéb pl. Kőbányai szervezeti tagsági díjat, és az egyesület tagdíját (átutalással történik, az egyesület számlaszáma: OTP 11704007-20208183).

A befizetés határideje: a versenyzõknek 2016. január 30., a többieknek 2016. március 15. illetve folyamatosan, évközben belépés esetén.

    1. Magyarországon törvény rendelkezik arról, hogy minden versenyszerűen sportoló magyar sportolónak versenyengedéllyel (regisztrációs kártyával) kell rendelkeznie. A versenyengedély, egy NNSZ által kiadott egységes plasztik kártya, mely tartalmazz egy sport alapbiztosítást (sportsérülés esetén az AXA line vonalat kell hívni: 06 40 30 30 30) egy speciális internetes díjcsomagot és egy szintén egyedi mobiltelefon szolgáltatást, és a Nemzetközi Sportszövetség egy partnerhálózatot is kiépített (www.sportplussz.hu), hogy a partnerek által nyújtott kedvezményekkel is segítségre legyen. A karatéka ehhez a versenyengedélyhez a MKSZ-ben juthat hozzá a klubvezetõjén keresztül a kitöltött igénylõlap, a érvényes (éves egyesületi tagdíj befizetése, mely tartalmazza az MKSZ tagdíjat is), és a MKSZ-ben regisztrált (Budo Pass 29.-ik oldalának leadásával) Budo Pass, és 4000,-Ft mellékletével (elveszett kártya 1000,-Ft-ért pótolható). A kiváltott versenyengedély mindig az adott naptári évre érvényes, de az adott év második fél évében igényelve az adott keresztfélévre érvényes. Nagyobb versenyeken a 2016 évben is csak versenyengedély birtokában lehet indulni.
    2. Egyesületünkben sportoló karatékáknak rendelkezniük kell érvényes sportorvosi engedéllyel (az edzés látogatás megkezdése utáni 2 hónaptól, de legkésõbb az elsõ övvizsgáig), részleteket lásd. a Sportorvos menüpont alatt. Gyermekeknél (18 éves korig) a bejegyzés elõször (sokszor a nyomtatványra) „ALKALMAS”, egy fél év után még egy „ALKALMAS”, majd egy év múlva „VERSENYEZHET” lesz a Budo Pass-ban. Ezek után fél évenként kell megújítani a bejegyzést (felnõtteknél évente).

Nóva SE elnökség

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates vps hosting Valid XHTML and CSS.