Új Wado-Ryu könyv

Hirdetés

Bejelentkezés10. heti kérdések
Írta: Faragóné Tartler Mónika   
2008. április 09. szerda, 17:10
A tavaszi szünet itt, is megvolt, vagy nem…., szóval a 10. heti kérdés most következik. Egy kérdésünk van, és erre biztos csak a gyerekek tudják a választ: 

  1. Volt-e olyan edzés, amelyik jobban tetszett, mint a többi, és ha igen, miért?
 A válaszokat IDE kérjük, vagy a  Kapcsolat menüpont alá.
 
Svédországi edzõtábor beszámoló
Írta: Faragóné Tartler Mónika   
2008. április 01. kedd, 08:59

Egyesületünk instruktorai (edzõi) és magas öves tanítványai évek óta rendszeresen kilátogatnak Svédországba, Ohgami sensei tavaszi edzõtáborába. Idén kilencen, egy kis autóbusszal vágtunk neki a másfél napos útnak.

Ebben az évben a szokástól eltérõen Húsvét után került megrendezésre az edzõtábor (2008.március 28-30). Mivel nem tudtuk kihasználni az ünnepnapokat, az edzések zavartalan lebonyolítása gondos szervezést igényelt. Ezúton is köszönjük az itthon maradt edzõknek, hogy minden helyszínen biztosították az edzéslehetõséget, hiszen két hét múlva itt az Országos Bajnokság II. fordulója (április 12.).
Az elsõ napokat a mester göteborgi dojo-jában (Samurai Dojo) tölthettük, ahol részt vehettünk az edzéseken, és a sok személyes javítást és figyelmet kaptunk.Majd átutaztunk Herrljungába (kb.100 km) a nemzetközi edzõtáborba, ahol most is több országból érkeztek tanítványok. Sokukat már ismerõsként üdvözölhetünk, valamint a kint élõ magyarokat, akikkel a találkozás mindig nagy öröm.
Az edzõtábori részvétel nagyon fontos mind szakmai, mind a nemzetközi kapcsolatépítés szempontjából, valamint a dan vizsga elõtt álló tanítványok „bemutatkozása” miatt is (mind hozzáállás, mind technikai szinten).
Dan vizsgalehetõség idén is volt, de tõlünk most nem volt felkészülõ. Ezt figyelembe véve, a délelõtti edzéseket idén kihagyva (egyébként napi 3 edzés az elfogadott), kis göteborgi városnézés, botanikus kert és más apró turisztikai programok is belefértek az idõnkbe.Fényképeket a Galériában találhattok! Összefoglalva, mind az utazás, mind a tábori részvétel tekintetében kellemes és hasznos idõnek bizonyult kint töltött idõ.

 
Évfordulós játék 9.hét
Írta: Faragóné Tartler Mónika   
2008. március 24. hétfő, 18:44

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

 

E heti kérdéseink: 

 

 

1. Milyen fajta verseny az országos bajnokság?

 

2. Kik rendezhetik, milyen kategóriájú?


3. Milyen országos bajnokságot ismersz?

A megfejtéseket IDE kérjük, vagy a Kapcsolat menüpont alá.

 
További cikkeink...
« ElsőElőző71727374757677787980KövetkezőUtolsó »

73. oldal / 84


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates vps hosting Valid XHTML and CSS.